Find Your Gift

Ontdek wat jij écht wilt doen en leef het leven dat jij wilt!

Heb jij hier ook last van?

 • Je hebt het gevoel dat je vast zit
 • Je doet niet wat je écht wilt doen, maar weet niet precies wat je dan WEL wilt doen
 • Je hebt stress, en dit zorgt voor alleen nog maar meer onrust en frustratie
 • Je hebt een tekort aan energie en steeds minder plezier in wat je doet
 • Je mist focus en hebt het gevoel dat je 'maar wat doet'

En tot nu toe heb je nog niet de oplossing gevonden die je zoekt.

Ik heb de oplossing voor jouw zoektocht: ik help je te ontdekken wat je het liefste doet en hoe je dit in business om kunt zetten.

Waarom ik?

Omdat ik:

 • in een vergelijkbare situatie heb gezeten en daardoor goed begrijp wat jij bedoelt
 • geloof dat iedereen iets moois te delen heeft en er goed geld mee kan verdienen
 • weet dat als je niet doet wat je het liefste doet, je energie wegstroomt, totdat je uitgeput raakt
 • weet dat jij ook kunt doen wat jij het liefste doet en daar je business van kunt maken. En dat is vrijheid!
 • weet dat het mogelijk is om het leven ‘on your terms’ te leven

Het gaat erom dat je gaat doen wat jij echt wilt doet. Waardoor je energie van je werk krijgt, beter gaat presteren en succesvol wordt in wat je doet.

Zodat je straalt als je over je bedrijf praat. Op een manier die mensen als een magneet naar jou toetrekt. Omdat je doet wat je het liefste doet.

Find your gift, start doing what you love!

Wist je dat de meest succesvolle mensen precies doen wat ze willen doen?

Deze mensen zijn 100% zichzelf, vriendelijk, rustig, authentiek en zijn niet schreeuwerig of patserig. Ze doen simpelweg wat ze het allerliefste doen!


Kijk maar....

Dus blijft niet aanmodderen. Vind eindelijk uit wat het is dat je ECHT wilt doen. Want als jij doet wat bij jou past, dan gebeurt het. Dan komt alles in een flow en een versnelling, zie je kansen en durf je ze te grijpen. het leven is kort, maak er wat van!

Ga doen wat je echt wilt doen!

Wat dat voor jou is, dat gaan we samen uitvinden. Tijdens dit 4 weken durende programma help ik je stap voor stap met:

1. Het vinden van de rode draad in jouw verhaal

2. Het ontdekken van jouw persoonlijkheid

3. Het vinden van jouw unieke gift en jouw 'waarom'

4. Het uitstippelen van je toekomst

 

Dit programma:

 • Is speciaal voor creatieve, ondernemende types, die de richting, focus of liefde voor hun werk kwijt zijn.

 • draait 100% om jou. Om het vinden van JOUW GROOTSTE TALENT, jouw gift.

Wie ben ik?

Ik ben Florien. Moeder van 2 jongens, getrouwd met Jeroen, multi-gepassioneerd ondernemer, inspirator, mentor, intuïtieve extrovert met een passie voor female, food, family, beach & lifestyle. Mijn kracht is verbinden: mensen, gebeurtenissen en informatie.

Daarom vind ik het heerlijk om mensen met hun innerlijke kracht verbinden en een toekomst uit te stippelen die perfect bij hun past. Zodat ze ook hun talenten verder kunnen ontwikkelen en naar buiten kunnen laten komen. 

Naast verbinden hou ik van schrijven: blogs, verhalen en boeken. Door mijn hart te volgen, ben ik nu auteur en uitgever van de bestseller “Tante! Handboek voor coole tantes”. Alles wat ik doe en maak, doe ik vanuit liefde. Vandaar dat ik mijn boek en mijn werkzaamheden allemaal als 'gifts of love' beschouw. Zo sta ik in mijn kracht en kan ik ook jou laten stralen.

Mijn talenten en gifts op een rij:

 • Helder zien: door goed te luisteren kan ik tussen de regels door lezen. Ik ben in staat om haarscherp aan te geven wat er onder jouw woorden ligt. Benoemen wat het is dat je eigenlijk echt wilt.

 • Verbinder: als conceptdenker zie en leg ik snel verbanden tussen op het oog onsamenhangende elementen. Totdat ik ze verbind en als een samenhangend geheel omschrijf. Dan zie jij het ook!

 • Energie: mensen zeggen vaak dat ze mijn energie prettig vinden, aanstekelijk. Ik deel graag mijn positieve energie met jou tijdens onze gesprekken.

 • Creator & inspirator: ik doe al jaren wat ik echt wil doen: schrijven, creëren, continue leren, inspireren, verbinden, conceptualiseren en ondernemende mensen zoals jij begeleiden bij het vinden van hun gift en het zien van mogelijkheden.

 • Pragmaticus: ik denk met je mee om te zien wat je nu praktisch met jouw gift kunt doen. Ik ben namelijk ook zeer doel- en resultaatgericht. Wat alleen het weten van jouw gift, geeft je nog niet de focus die je nodig hebt om vervolgstappen te gaan zetten.

 • Ik denk groot: doordat ik groot denk en de samenhang zie kan ik jou hepen om snel jouw visie te benoemen. En ik zie kansen en mogelijkheden die jij waarschijnlijk (nog) niet ziet. 

 • Netwerker: ik ben van nature een netwerker en kan jou, mede door mijn grote netwerk, aan de juiste mensen en organisaties koppelen. 

Mijn waarom

Ik wil de wereld een beetje mooier en beter maken. Door mijn 'gifts of love' te delen.

Zo heb ik het Tanteboek gemaakt en er al meer dan 7.300 van verkocht. Oftewel: ruim 7.000 mensen met elkaar verbonden. En ja, ook meer dan 100.000 euro. mee omgezet. En ik verkoop elke dag meer boeken, terwijl ik slaap, werk, eet of met vakantie ben.

Mijn boek 'Tante' heeft mij in staat gesteld diverse goede doelen te steunen. Doelen die het leven van Nederlandse kinderen die het – financieel en emotioneel –niet zo breed hebben beter en leuker te maken. Doen wat ik het liefste doe levert mij dus niet alleen een passief inkomen op, ik kan door mijn boek ook daadwerkelijk actief bijdragen aan een betere wereld.

Ik wil heel graag mijn eigen foundation oprichten: "Gifts of love". Zodat ik een deel van mijn inkomsten in dit fonds kan storten, om zo een bijdrage aan een mooiere, betere wereld te leveren. Zo kan ik kinderen helpen bij het gezien worden voor hun talenten, in plaats van alleen voor hun Cito-score of IQ. Met als doel om kinderen uit het 'korset' van de maatschappij te houden, zodat ze dicht bij zichzelf blijven en weten waar hun kracht ligt.

Via dit programma draag ik ook bij aan een 'blijere ouder'. Omdat ik geloof dat een moeder die doet wat ze het liefste doet, meer rust ervaart en hierdoor oprechte aandacht aan haar kind(eren) kan besteden. En dus ook meer oog voor de talenten van haar kind kan hebben. En zo is de cirkel rond.

Ik help je graag met het ontdekken of terugvinden van jouw grootste talent, jouw 'gift'.

Zodat jij al jouw liefde en energie in je werk kunt stoppen.

Want pas als je ‘em voelt, omdat je er blind in gelooft, kun jij wonderen verrichten. En zal je jezelf ook versteld doen staan wat je kunt bereiken…en er geld mee kunt verdienen. Goed geld, waar je mooie dingen mee kunt doen. Jouw grootste droom waar kunt maken. Zodat jij de wereld op jouw manier ook een beetje beter of mooier kunt maken.

Dit doe ik door te luisteren, te delen, te schrijven, de juiste vragen te stellen, jou te helpen bij het uitstippelen van jouw toekomst en het aanscherpen van jouw boodschap. Daarnaast denk ik praktisch met je mee en help ik je jouw inzichten naar een concept en next steps te vertalen. Zodat jij de vervolgstappen kunt nemen om jouw toekomstplannen en dromen ook daadwerkelijk te realiseren.Ik help je graag bij het ontwerpen van jouw ideale leven.

Ik wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hun gift te vinden, omdat ik weet wat het oplevert: vrijheid, verbinding met jezelf en anderen. En 'fricking' veel flow!

Stel je voor:

Bedenk iets waar je super gepassioneerd voor bent. Waar je heeeeeel blij van wordt, waar je hart sneller van gaat kloppen. En dat je dat kunt doen en er ook nog eens goed geld mee kunt verdienen. Hoe lekker voelt dat?

Ik weet dat dit mogelijk is!

Wat voor impact zou dat hebben?

Op jou(w) humeur, energie, zelfvertrouwen, relaties, gezin omgeving...of wereldwijd

Stel je voor dat jij doet wat je het allerliefste doet. En dat je daar ook goed geld mee kunt verdienen, omdat je doet wat je het liefste wilt doet, met hart en ziel. Hoe (vrij) zou jij je dan voelen?

Hoe fijn zou het zijn als er iemand was die je zou kunnen helpen bij je zoektocht, jouw reis.

Een mentor die je persoonlijk begeleidt gedurende het vinden van jouw grootste talent en het uitstippelen van jouw toekomst. Iemand die je stap voor stap helpt. Precies vertelt wat de opties zijn'. Zodat je niet - in de zee van mogelijkheden - verzuipt. En je niet langer het gevoel hebt er alleen voor te staan.

Joehoe, hier ben ik 😀

Dit krijg je en dit ga je leren:

Datum x gaan we van start.

De modules worden in een periode van 4 weken vrij gegeven.

Je kan 24/7 alles wat je ontvangen hebt opnieuw inkijken.

Kijk, luister, schrijf, verwerk, leer en creëer.

4 modules die jou stap voor stap door het gehele proces helpen.

Je ontvangt elke week op maandag per e-mail een nieuwe opdracht, eventueel aangevuld met invulsheets en op donderdag een inspirerende video.

Waarom ben je waar je nu bent?
Schrijf jouw verhaal, simpelweg door de vragen die je van mij ontvang, te beantwoorden. Wie hebben de meeste invloed op jou gehad, wat waren keerpunten in je leven? Wat wil je meenemen naar de toekomst en wat wil je loslaten?

Welk type ben je?
Ben je extrovert of introvert? Ben je een denker of een gevoelsmens? Ben je een beelddenker of hou je van feiten? Krijg meer inzicht in jezelf, je talenten, krachten (en ja ook die zogenaamde 'zwaktes') en ontdek ‘what makes you tick’.

Wat doe jij het allerliefste en wat kun je goed?
Wat heeft jou tegengehouden om dit te gaan doen? Ontdek jouw energie-gevers. Wat kun je goed? Waar kun je geld mee verdienen? Beschrijf jouw expertise in 1 a 2 zinnen (ik help je hierbij).

Waar ga je naartoe?
Hoe kun je jouw toekomst veranderen en wat heb je daarvoor nodig? Wat past bij jou en wat zou je het allerliefste willen? Samen bepalen we de mogelijkheden en praten we over de nodige vervolgstappen.

Investering

Basis, zonder persoonlijke begeleiding

247,- Euro (ex BTW)

(waarschijnlijk niet zonder begeleiding ivm EU regels)

Het programma is zo samengesteld dat je het alleen kunt doorlopen. Maar de ervaring leert dat je de beste resultaten behaalt met behulp van persoonlijke coaching. Wees er snel bij want het Persoonlijke Begeleiding Programma is slecht voor 3 personen beschikbaar.

VIP, met 1-op-1 persoonlijke begeleiding

497,- Euro (ex BTW)

Als je het uitgebreide pakket kiest help ik jou in jouw ontdekkingsreis, stap voor stap. Ik denk met jou mee en help jou bij het bedenken van een maatwerk oplossing die bij jou past. Zodat jij het leven kan gaan leiden dat jij wilt: vol energie en ruimte om die dingen te doen die jij het allerliefste doet. Zo brengen we de lifestyle weer terug in jouw werk en leven!

Let op: slechts 3 plaatsen beschikbaar!

Het VIP pakket is inclusief:

Intakegesprek van 30 minuten

Twee 1-op-1 coach gesprekken van 1 uur via Skype

24/7 vragen stellen via mail gedurende 4 weken

Persoonlijke begeleiding bij het (her)ontdekken van jouw gift

Persoonlijke sparringpartner die samen met jou bedenkt hoe je jouw gift naar een concrete, heldere omschrijving kunt vertalen

Persoonlijke begeleiding bij het bepalen van jouw vervolgstappen

Uitgebreide feedback op jouw input, persoonlijke verhaal en vragen

BONUS:

Extra (Skype) gesprek van 30 minuten, 4 weken na afloop van het programma.

Tijdens dit gesprek kijken we welke stappen je hebt genomen en kun je vragen stellen die in de tussentijd omhoog zijn gekomen.

Ja, ik ga doen wat ik écht wil doen!

Wat andere klanten zeggen:

Antwoord op wringende en/of dringende vragen

Waarom is het zo belangrijk om te weten wat mijn gift is?
Als je niet doet wat dicht bij jou en jouw talenten ligt, dan gaat dat wringen. Dat kan op zich op verschillende manieren uiten. Je bent eerder moe, wordt kribbig, hebt geen plezier meer, hebt het gevoel dat je niet jezelf kunt zijn. Als je weet wat het is kun je gericht naar jouw nieuwe toekomst werken en je kunt jouw leven direct verbeteren door veranderingen in je dagelijkse leven door te voeren.

Wat moet ik ervoor doen?
Het is belangrijk dat de huiswerkopdrachten die je wekelijks ontvangt ook daadwerkelijk uitvoert, zodat we tijdens onze gesprekken verder de diepte in kunnen gaan. Zo haal jij het meeste resultaat uit het programma. 

Wat vraagt het van mij?
Doen wat bij jou past is heerlijk. Het vraagt wel om het nodige ‘inner work’. Als je bereid bent om dit te doen, dan is dit programma geschikt voor jou en zul je veel inzichten opdoen en meerdere aha-momenten hebben. En die zijn niet alleen verhelderend, ze geven jou de richting aan. Als een richtingwijzer langs de kant van de weg, die aangeeft welke kanten je op kunt gaan.

Hoeveel tijd heb ik wekelijks nodig?
Reserveer 3 - 4 uur per week om de opdrachten uit te werken. De opdrachten uitwerken zullen je misschien niet zoveel tijd kosten, maar je zult wel het nodige denkwerk moeten doen.

Kan ik later alsnog persoonlijke begeleiding toevoegen?
Ja dat kan, stuur een mail naar florien@decontentacademie.nl. Ik raad je aan om het meteen te doen, om het meest uit het programma te halen.

Help, ik heb geen Skype account
Geen probleem. Het fijne aan Skypen is dat je elkaar kunt zien tijdens het gesprek en dat het gratis is. Ik help je graag bij het aanmaken van een account en anders is er altijd nog gewoon de telefoon.

Ik woon in het buitenland, kan ik ook gewoon meedoen?
Ja, natuurlijk. Geef mij even een seintje, want de btw-wet is nu veranderd voor het leveren van diensten buiten Nederland. Stuur een mail naar florien@decontentacademie.nl , dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

Hoe kan ik betalen?
Je ontvangt van mij een factuur en betaallink direct nadat je je hebt aangemeld. De betaaltermijn is 14 dagen.

 Ik werk in loondienst. Is dit programma ook geschikt voor mij?
Ja, zeker! Of je nu een ondernemer bent of in loondienst werkt, door te ontdekken wat jouw gift is en wat je echt wilt doen, kun je actief op zoek naar een baan of carrière die bij jou past. Of de baan creëren die jij wilt. Als je wilt help ik jou bij het zoeken naar beoordelen van passende vacatures. Maar wie weet trek je wel de conclusie dat je wilt gaan ondernemen of een boek wilt gaan schrijven 😀

De prijs voor particulieren is 540,87 euro

 Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt het in 2 maandelijkse termijn betalen, er komen dan wel 10% administratiekosten bij. De eerste termijn betaal je voordat het programma begint.

Wat als ik na de eerste les denk 'het is toch niet voor mij?'
Als je je na de eerste les bedenkt dat het toch niet iets is dat je nodig hebt…